Governmental Economics Tour 2020

09 maart 09:30 uur - 14:00 uur De Nederlandsche Bank

Governmental Economics Tour 2020

Ben je geïnteresseerd in het oplossen van complexe en brede problemen met zowel politieke als economische aspecten? En heb je ambitie om in een internationale omgeving te werken?

Meld je dan aan voor de Governmental Economics Tour.

 

De Governmental Economics Tour is een tweedaags evenement op 9 en 10 maart, georganiseerd door de Financial Study association Amsterdam (FSA). Op 9 maart doet de tour De Nederlandsche Bank aan.

Wat doen wij?

Onze workshop op deze dag geeft je een unieke mogelijkheid om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2020. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen.

Aanmelden

DNB is op zoek naar studenten in de laatste fase van hun bachelor of master in de richtingen economie, finance of politicologie. Bij alle studierichtingen is interesse in de financiële sector essentieel.

 

Ben jij student in een van bovengenoemde richtingen en heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Meld je dan aan voor de Governmental Economics Tour!

 

Aanmelden doe je via de site van FSA: fsa.nl/for-students/event/governmental-economics-tour-2019-2020/#eventTab-apply

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven