Inhousedag Data & Technology 2019

11 december 12:30 uur - 18:00 uur Amsterdam

Meld je aan

Passen jouw skills op het gebied van data & technology bij het complexe en uitdagende werk van De Nederlandsche Bank (DNB)? En ben jij benieuwd hoe het is om deze werkzaamheden uit te voeren in het hart van de economie? Meld je dan nu aan voor de DNB Inhousedag Data & Technology!

Wat gaan we doen?

De inhousedag van 11 december geeft jou de kans om kennis te maken met het werk van data professionals, security specialisten en developers uit verschillende hoeken van DNB tijdens de speeddate sessie, een toffe case te maken en na afloop gezellig te borrelen met DNB’ers. Tevens is het een goed moment om meer te horen over het Data & Technology Talent Programma van 2020.

 

Het programma

12:30 – 13:00: Inloop deelnemers
13:00 – 13:10: Opening door Ismael Ahmidout, afdelingshoofd ICT
13:10 – 13:25: Presentatie over het werken bij DNB
13:25 – 14:30: Speeddates met DNB collega’s
14:30 – 14:45: Korte break
14:45 – 16:30: Een interactieve case over het werken als Data & Tech. professional bij DNB
16:30 – 18:00: Borreltijd!

Voor wie?

Je bent een ambitieuze student, die de kans wil grijpen om kennis te maken met het werk van DNB. Je zit in de eindfase van je bachelor of in je master, in de richting (technische) wiskunde, (technische) informatica, (technische) natuurkunde, computer science, business IT & management, econometrie of een soortgelijke studie. Of je bent net afgestudeerd met maximaal één jaar werkervaring. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de financiële sector.

Het Data & Technology Talent Programma 2020

Op 1 september 2020 start het Data & Technology Talent Programma van DNB. In twee jaar tijd ontwikkel jij je verder op het gebied van development, data en security. Met state-of-the-art-tools en-technieken werk je samen met andere talenten en vakspecialisten aan verschillende innovaties en je werkt op een Agile-werkwijze. Je wordt intensief begeleid en je krijgt alle handvatten aangereikt om jouw carrière in IT een vliegende start te geven!

Aanmelden

Zin om kennis te maken met DNB tijdens de Inhousedag Data & Technology van 11 december? Leuk!

Schrijf je voor zondag 1 december 2019 in, met je CV. Omdat er plaats is voor maximaal 25 studenten zullen we bij meer aanmeldingen een selectie maken. We laten je uiterlijk woensdag 4 december weten of je bent uitgenodigd.  

Kan je 11 december niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met Robin Pape. 

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven