Inhousedag Young Global People

30 januari 12:30 uur - 18:00 uur De Nederlandsche Bank

Samen met Young Global People organiseert De Nederlandsche Bank op 30 januari 2020 een inhousedag. Tijdens deze inhousedag kun je kennis maken met DNB collega’s en het werk van DNB.

Inhousedag Young Global People

De Nederlandsche Bank (DNB) werkt aan vertrouwen en financiële stabiliteit. DNB doet dit door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. En ervoor te zorgen dat pensioenen kunnen worden uitbetaald.

Wat gaan we doen?

De middag begint met een welkomstwoord door een afdelingshoofd of divisiedirecteur en campus recruitment. Hierna vinden speeddates plaats, waarbij jij in gesprek gaat met de collega's om meer te leren over de organisatie en carrièremogelijkheden te bespreken. Vervolgens krijg je een uitdagende case voorgeschoteld en de middag wordt afgesloten met een borrel. Dit is een unieke kans voor jou om jezelf aan DNB te presenteren.

 

Programma:

12:30 – 13:00 Ontvangst

13:00 – 13:25 Opening

13:25 – 14.30 Speeddates met DNB collega’s

14:30 – 14:45 Korte break

14:45 – 16:45 Inhoudelijke case

16:45 – 18:00 Borrel

Voor wie?

DNB is op zoek naar studenten in alle jaarlagen van hun WO-studie (bachelor en master) in de richtingen economie, finance, rechten, econometrie, I(C)T, informatica, wiskunde, natuurkunde, internationale betrekkingen, politicologie, bestuurskunde of soortgelijke opleidingen. Bij alle studierichtingen is interesse in de financiële sector essentieel.

 

Ben jij student in een van bovengenoemde richtingen en heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Dan dagen wij jou uit om je in te schrijven voor deze inhousedag!

Aanmelden

Inschrijven kan via: ygp.nl/evenement/dnb-inhousedag

Let op: van alle aanmeldingen zal DNB 20-25 kandidaten selecteren om deel te nemen aan deze inhousedag.

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven