Landelijke Econometristendag | LED 2020

06 februari 10:30 uur - 14:30 uur NBC Congrescentrum Nieuwegein

Landelijke Econometristendag | LED 2020

De  Landelijke Econometristendag (LED) is het grootste jaarlijkse recruitment evenement voor econometrie, operationele research en actuariële wetenschap studenten in Nederland. Op deze dag krijgen meer dan 800 studenten de kans om zich te oriënteren op hun toekomstige carrière en kunnen ze in contact komen met potentiële toekomstige werkgevers.

Wat doen wij?

Onze workshop op deze dag geeft je een unieke mogelijkheid om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2020. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen.

Voor wie?

De LED is gericht op econometrie, operationele research en actuariële wetenschap studenten in hun derde jaar, of hoger. Helaas zijn de kaarten voor de LED al helemaal uitverkocht, maar er is een wachtlijst waarop je je kunt inschrijven: leditbeyourday.nl/

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven