Leidse Juridische Bedrijvendag

11 februari 13:45 uur - 18:00 uur Den Haag

Leidse Juridische Bedrijvendag

Elk jaar worden op de Leidse Juridische Bedrijvendag van studievereniging J.F.V. Grotius studenten in contact gebracht met een groot aantal bedrijven die op elk gebied van het recht werkzaam zijn. Tijdens deze dag zijn er verschillende workshops, individuele gesprekken, een banenmarkt en een borrel.

Wat doen wij?

Onze workshop op deze dag geeft je een unieke mogelijkheid om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2020. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen.

Aanmelden

Heb je affiniteit met economie en de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Combineer je dit met inzet, creativiteit en daadkracht? Meld je dan aan voor de Leidse Juridische Bedrijvendag en maak kennis met DNB!

 

Aanmelden kan via de website van de Leidse Juridische Bedrijvendag: jfvgrotiusbedrijvendag.nl/

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven