Meet & Greet met DNB trainees

15 april 12:00 uur - 17:00 uur De Nederlandsche Bank

Meet & Greet met DNB trainees

Wil jij ook impact maken als trainee bij DNB? Kom dan kennis maken met de huidige trainees van De Nederlandsche Bank!

Het DNB Traineeship 2020

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens ons traineeship krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant.

Een stevig fundament voor je carrière

DNB is een onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. In een dynamische, internationale context ontwikkel je je tot een breed inzetbare professional. Tijdens het 2 jarige programma werk je voor drie verschillende divisies en krijg je serieuze verantwoordelijkheden. Als trainee besteed je doorlopend tijd aan jouw ontwikkeling, onder andere door inhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Soms doe je dit individueel, maar vaak ook met je medetrainees. Met ons traineeship leg je dus een stevig fundament onder je verdere carrière.

Voor ambitieuze academici

Het DNB traineeship is bedoeld voor ambitieuze academici met een scherp analytisch vermogen. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd, leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met financieel-economische en maatschappelijke onderwerpen. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Lees meer over het DNB Traineeship 2020

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven