Meet & Greet met DNB Data & Technology talenten

22 april 12:00 uur - 17:00 uur De Nederlandsche Bank IT en data, Onderzoek en statistiek

Meet & Greet met DNB Data & Technology talenten

Ben jij een ambitieuze student en ben je benieuwd naar wat DNB doet op het gebied van development, data en security? Kom dan kennis maken met de huidige DNB Data & Technology talenten!

Het Data & Technology Talent Programma 2020

Op 1 september 2020 start het Data & Technology Talent Programma van DNB. In twee jaar tijd ontwikkel jij je verder op het gebied van development, data en security. Met state-of-the-art-tools en-technieken werk je samen met andere talenten en vakspecialisten aan verschillende innovaties en je werkt op een Agile-werkwijze. Je wordt intensief begeleid en je krijgt alle handvatten aangereikt om jouw carrière in IT een vliegende start te geven!

Voor wie?

Je zit in je derde jaar van de bachelor of de masterfase van je HBO- of WO-studie in de richting (technische) wiskunde, (technische) informatica, (technische) natuurkunde, computer science, business IT & management, econometrie of een soortgelijke studie. Of je bent net afgestudeerd met maximaal één jaar werkervaring. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de financiële sector.

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven