Wervingsdagen TU/e

11 maart 09:00 uur - 18:00 uur TU Eindhoven

Wervingsdagen TU/e

De Wervingsdagen van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een tweedaags evenement waarbij meer dan 160 bedrijven aanwezig zullen zijn, waaronder DNB. Wij willen je graag meer vertellen over het werk van DNB en wij willen jou graag leren kennen! Daarnaast zijn er veel andere activiteiten, zoals speeddates met bedrijven, CV checks, een LinkedIn-fotograaf, en meer.      

Voor wie?

DNB is op zoek naar studenten in alle jaarlagen van hun WO-studie (bachelor en master) in de richtingen economie, finance, rechten, econometrie, I(C)T, informatica, wiskunde, natuurkunde, internationale betrekkingen, politicologie, bestuurskunde of soortgelijke opleidingen. Bij alle studierichtingen is interesse in de financiële sector essentieel.

 

Ben jij student in een van bovengenoemde richtingen en heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Meld je dan aan voor de Wervingsdagen van de TU/e!

Aanmelden

Dit unieke evenement is speciaal georganiseerd voor en door studenten van de TU/e. Maar ook als je niet studeert aan de TU/e ben je van harte welkom. De toegang is gratis en inschrijven voor het algemene programma hoeft niet. Mocht je aan de extra activiteiten mee willen doen, dan kan je je inschrijven via: wervingsdagen.nl/careerexpo.php

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven