JongDNB

Verbinding

JongDNB is het netwerk voor en door jonge medewerkers van DNB. JongDNB organiseert met hulp van haar leden laagdrempelige en toegankelijke activiteiten voor medewerkers tot en met 35 jaar en verbindt daarmee verschillende divisies. In onze professionele, dynamische en internationaal georiënteerde werkomgeving helpen we elkaar om gezamenlijk optimale prestaties te leveren.

Ontwikkeling

JongDNB zorgt niet alleen voor verbinding, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van jonge medewerkers. Of het nu om actuele thema’s gaat of het organiseren van activiteiten; JongDNB activeert én ontwikkelt. Bij DNB moeten we voortdurend inspelen op de veranderende eisen van onze omgeving. Voor jonge medewerkers biedt dat volop kansen; kansen om je expertise verder te verdiepen en om nieuwe ervaringen op te doen.

Vertegenwoordiging

JongDNB organiseert allerlei inhoudelijke en sociale activiteiten. Ook kun je deelnemen aan verschillende commissies binnen het netwerk en op die manier actief meedenken. Door de opvattingen van jonge DNB’ers te verzamelen zet JongDNB zich bovendien binnen de gehele organisatie in voor hun belangen. De leden van JongDNB vervullen zo een rol als klankbord binnen DNB.

JongDNB verhalen

Roos - Lid van de Verbindingscommissie

Het thuiswerken levert voor jongeren vaak andere problemen op dan voor oudere medewerkers.

Bekijk het verhaal over JongDNB- Roos
Scroll naar boven