Erasmus Recruitment Days 2022 | Workshop & interviews

25 januari
09:00 uur - 17:00 uur
Rotterdam
Financieel risicomanagement, Economie en beleid

Erasmus Recruitment Days 2022

Met meer dan 100 bedrijven is de  Erasmus Recruitment Days het grootste on-campus recruitment evenement van Europa. De Erasmus Recruitment Days vindt plaats van 25 januari tot 11 februari bij de Erasmus University in Rotterdam. De precieze datum waarop DNB aanwezig is volgt.

Wat gaan wij doen

Op een nog nader te bepalen datum zijn wij aanwezig zijn bij de Erasmus Recruitment Days om studenten uit te dagen aan de hand van een interessante case study, begeleid door professionals uit het werkveld, en ze te laten zien wat de mogelijkheden voor hen zijn bij DNB. Ook zijn wij aanwezig voor de individuele gesprekken.

De workshop geeft je een unieke kans om kennis te maken met het werk van DNB. Aan de hand van presentaties door verschillende werknemers van DNB en een inhoudelijke case study hopen wij duidelijk te maken uit welke divisies DNB bestaat, waar wij ons precies mee bezighouden en wat de cultuur is binnen DNB. Verder zullen wij meer informatie geven over stageplekken, startersvacatures en het DNB Traineeship van 2022.

Aanmelden

Aanmelden kan t.z.t. via de site van de Erasmus Recruitment Days: https://erasmusrecruitment.nl/

Meer informatie

Robin Pape

recruiter

Scroll naar boven