Meet & Greet met DNB trainees

08 april 15:30 uur - 18:00 uur De Nederlandsche Bank Economie en beleid, Financieel risicomanagement, IT en data, Onderzoek en statistiek

Meet & Greet met DNB trainees

Wil jij ook impact maken als trainee bij DNB? Kom dan kennis maken met de huidige en voormalige trainees van De Nederlandsche Bank!
De ideale gelegenheid om je goed te oriënteren op het traineeship van De Nederlandsche Bank.

Het programma

15:30                   Inloop
15:50 - 16:00       Opening door de traineecoördinator
16:00 - 17:00       Speeddates met DNB trainees
17:00 - 18:00       Borrel

Inschrijven

Schrijf je uiterlijk voor woensdag 1 april in. Maximaal 25 personen kunnen deelnemen. Uiterlijk vrijdag 3 april krijg je te horen of je bent geselecteerd.

* In verband met de Coronacrisis kan dit event helaas niet doorgaan. Wel is het nog steeds mogelijk je in te schrijven voor een ‘Online koffiemoment met een DNB trainee’: /over-ons/evenementen/koffiegesprek-met-een-dnb-trainee-25. Na inschrijving koppelen wij je aan één van de trainees om een gesprek (telefonisch of via Skype) te plannen, zodat je nog steeds al je vragen kunt stellen over het DNB traineeship. .

Het DNB Traineeship 2020

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens ons traineeship krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant.

Een stevig fundament voor je carrière

DNB is een onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. In een dynamische, internationale context ontwikkel je je tot een breed inzetbare professional. Tijdens het 2 jarige programma werk je voor drie verschillende divisies en krijg je serieuze verantwoordelijkheden. Als trainee besteed je doorlopend tijd aan jouw ontwikkeling, onder andere door inhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Soms doe je dit individueel, maar vaak ook met je medetrainees. Met ons traineeship leg je dus een stevig fundament onder je verdere carrière.

Voor ambitieuze academici

Het DNB traineeship is bedoeld voor ambitieuze academici met een scherp analytisch vermogen. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd, leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met financieel-economische en maatschappelijke onderwerpen. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven