Selectieprocedure Data & Technology trainee programma

Aanmelden voor het Data & Technology trainee programma kan vanaf 8 april tot en met 13 mei 2020.

1. Aanmelden     

Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, ontvangen we graag je motivatiebrief en je complete cv.

2. Cv- en briefselectie

Na het indienen van je sollicitatie start de selectieprocedure. Daarbij wordt als eerste gekeken of je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je beheerst een goede basis van de Nederlandse en Engelse taal (beide minimaal B2 niveau).
  • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.
  • Je bent uiterlijk op 1 september van dit studiejaar afgestudeerd en fulltime beschikbaar.

 

In je motivatiebrief lezen we in ieder geval graag terug wie je bent en wat je motivatie is om bij DNB te werken. We selecteren verder op affiniteit met data en technology en met de financieel-economische en maatschappelijke context waarin DNB opereert, zodat je bij meerdere afdelingen en in verschillende functies op het gebied van data, development en security aan de slag kunt. Je wilt graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en technology en je hierin verder bekwamen. Daarnaast ben je resultaatgericht, vindingrijk, gericht op samenwerken en neem je initiatief.

3. Online assessment

Na een eerste cv- en briefselectie volgt er een online assessment (cognitieve test). Op basis van je cv, motivatiebrief en de uitslag van je online assessment bepalen we of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag.

4. Selectiedag

Voor de selectiedag worden maximaal 18 kandidaten uitgenodigd. De selectiedag bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een selectiegesprek met medewerkers van DNB over je cv en je competenties. Tussendoor kun je DNB medewerkers, waaronder huidige trainees, tijdens de lunch en borrel spreken, zodat je kunt ontdekken of ons Data & Technology trainee programma iets voor jou is. Bij een positieve uitkomst van de selectiedag zien we je graag terug voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

5. Arbeidsvoorwaarden en screening

Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats in de week na de selectiedag. Tijdens dit gesprek krijg je onder andere uitleg over de arbeidsvoorwaarden en de screeningsprocedure. Voor de screeningsprocedure is deze functie ingedeeld in profiel 2a.

Scroll naar boven