DNB International

Internationale omgeving

Je zou het misschien niet zo snel verwachten van De Nederlandsche Bank, maar er werken meer dan 30 verschillende nationaliteiten bij DNB. DNB International biedt deze internationale collega’s ondersteuning in en advies over de organisatie, maar vertelt ze bijvoorbeeld ook meer over de Nederlandse cultuur. Daarnaast maakt het netwerk zich binnen de Diversity Board hard voor de beschikbaarheid van voldoende Engelstalige documentatie in de gehele organisatie en de facilitering van Nederlandse taallessen.

Betrokkenheid

DNB International wil dat álle DNB-medewerkers zich betrokken voelen bij DNB, dus ook de collega’s met een internationale achtergrond. Iedere geïnteresseerde DNB’er kan vrijblijvend aanhaken bij de activiteiten die het netwerk organiseert – ook zonder internationale achtergrond. Het netwerk helpt DNB daarmee om zich verder te ontwikkelen als internationale organisatie, rijk aan verschillende ideeën, waarden en ervaringen.

Activiteiten

DNB International organiseert allerlei bijeenkomsten, variërend van laagdrempelige activiteiten die DNB’ers in de gehele organisatie met elkaar verbinden, tot het bieden van inspiratie, steun en hulp. Denk aan Language Cafés en International Cuisine Days, maar ook presentaties over hoe je je internationale ambities kunt nastreven en de ontwikkeling van een mentorship program. DNB International biedt internationale medewerkers met deze bezigheden dus niet alleen een gemeenschap waar ze terecht kunnen, maar het netwerk ziet er ook actief op toe dat deze collega’s zich gezien en gehoord voelen binnen de organisatie.

Scroll naar boven