Female Capital

Verschillen

Female Capital creëert bewustwording rondom de verschillen tussen vrouwen en mannen in het werkveld. Daarmee verbinden en inspireren we niet alleen vrouwen, maar iedereen die bij DNB werkt. Vaak zijn we ons niet bewust van bepaalde vooroordelen over vrouwen, met name vrouwen in hoge posities. Met diverse bijeenkomsten zorgt Female Capital ervoor dat we bij DNB onze ogen openen voor deze verschillen. 

Gelijke kansen

We willen bij DNB een diverse organisatie zijn en iedereen hetzelfde behandelen. Hoewel we steeds meer zien dat vrouwen in management- en directieposities komen door helemaal zichzelf te zijn, is dat niet het doel van het netwerk. Female Capital wil dat iedereen eerlijke en gelijke kansen krijgt. En dat doel behalen de vrouwen van DNB niet alleen: door de discussie aan te blijven gaan met elkaar, worden we ons bewust van het onderhuidse en kunnen we samen veranderingen teweegbrengen.

In onderstaande video leggen we Diversiteit & Inclusie-dilemma's voor aan twee van onze medewerkers, die op persoonlijke titel hierop reageren.

Afspelen

Vrouwen in het management

Activiteiten

Female Capital organiseert regelmatig bijeenkomsten zoals workshops en lezingen, maar zet ook samen met andere vrouwennetwerken activiteiten op. Iedere DNB’er kan vrijblijvend naar de bijeenkomsten en activiteiten. Het netwerk kent geen lidmaatschap. 

Verhalen van Female Capital

Ik wil niet alleen feedback over hoe sociaal ik ben, ik wil óók horen hoe daadkrachtig ik ben.

Female Capital - Anneloes
Bekijk het verhaal
Scroll naar boven