Silver Club

Proud to be oud

Silver Club is het netwerk voor de ervaren en in leeftijd gevorderde medewerkers (50+) binnen DNB. Silver Club inspireert, verbindt en vertegenwoordigt door middel van diverse activiteiten. Silver Club sluit aan bij de huidige maatschappelijke tendens en wens dat medewerkers langer gezond blijven, actief deel uitmaken van onze samenleving en langer kunnen, willen, of moeten doorwerken. Dit raakt ons allemaal en is een uitdaging waar wij ook bij DNB voor staan.

DNB koestert ervaring

Door de vergrijzing zijn er steeds meer ouderen in Nederland. En door de verhoging van de pensioenleeftijd blijven zij langer actief op de arbeidsmarkt. DNB koestert deze kennis en ervaring en heeft oudere medewerkers ook veel te bieden, zoals inhoudelijk interessant werk, veel autonomie, kunnen samenwerken met zeer uiteenlopende maar allemaal zeer kundige collega’s, en een plezierige werksfeer.

Activiteiten

Silver Club wil een open ontmoetingsplek voor medewerkers zijn. Naast inspirerende workshops en bijeenkomsten bieden we ook de mogelijkheid om ervaringen te delen. Want iedereen is anders, maar we willen allemaal gelukkig zijn. Tegelijkertijd stimuleert Silver Club de discussie over waar onze kracht en inspiratie ligt, hoe wij gezond en actief kunnen blijven en willen we de belangen van de oudere medewerkers in kaart brengen en behartigen. Tijdens hun werkzame leven, maar ook in de overgang naar hun leven daarna.

Verhalen van Silver Club

Dat je oud bent wil niet zeggen dat niet meer waardevol bent.

Silver Club- Jerry
Bekijk het verhaal
Scroll naar boven