Business Orientation Days (BOD) 2021

06 oktober
15:00 uur - 17:30 uur

De BOD is een tweedaags evenement op 5 en 6 oktober, voornamelijk georganiseerd voor studenten met interesse in financiën, economie, bedrijfskunde of een kwantitatief vakgebied, zoals econometrie. 

De BOD wordt gehost door twee studieverenigingen: de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariële Wetenschappen en Econometrie (VSAE). Meer informatie over de organisatie vind je hier: Home - Business Orientation Days

Wat doen wij?

Onze workshop op deze dag geeft je een unieke mogelijkheid om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2020. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen.

Aanmelden

Ben je een WO-student economie, finance, econometrie, of een andere relevante studie en je zit in de masterfase of je bent recent afgestudeerd, met interesse in de financiële sector. En heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Meld je dan aan voor de Business Orientation Days!

Aanmelden kan via de site van de BOD. 

Rosanne Gossen

recruiter

Scroll naar boven