Werken aan oplossingen als trainee

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus heeft DNB haar beleid rondom bijeenkomsten en daarmee ook de werving- en selectieprocedure voor het DNB traineeship en het Data & Technology trainee programma moeten aanpassen. De gezondheid van onze medewerkers en die van jullie staat voorop en daarom volgen wij strikt de richtlijnen vanuit (het RIVM en) onze overheid. Dit betekent vooralsnog dat de geplande selectiedagen voor beide traineeships in aangepaste vorm zullen plaatsvinden. Wij vinden dit uiteraard jammer, maar zijn er van overtuigd dat een goede wederzijdse kennismaking mogelijk blijft.

DNB Traineeship Inschrijven is mogelijk vanaf 6 mei 2020 t/m 3 juni 2020. De startdatum van het traineeship is 1 september 2020.

Data en technology trainee programma De startdatum, en daarmee ook de mogelijkheid tot inschrijven, zal voor dit traineeship worden verzet. De startdatum zal in ieder geval na september 2020 zijn. De nieuwe inschrijf- en startdata zullen uiterlijk 1 juni 2020 worden gecommuniceerd.

Heb je in tussentijd nog vragen hebben of ben je benieuwd naar de ervaringen van onze huidige trainees? Neem dan gerust contact op met de vermelde contactpersonen óf meld je aan voor een digitale kop koffie met onze trainees!

Impact op financiƫle stabiliteit en welvaart

Bij DNB heeft jouw werk impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens onze  traineeships krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische of datagedreven vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. 

DNB trainee worden?

Werken aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken.

Lees meer over DNB trainee worden?

Data & Tech trainee worden?

Werken in specialistische teams aan development, data science en security bij DNB.

Lees meer over Data & Tech trainee worden?
Scroll naar boven