DNB traineeship

Wil jij impact maken als trainee bij DNB?

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens ons traineeship krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. De inschrijving voor het DNB traineeship 2019 is inmiddels gesloten. In het 2e kwartaal van 2020 gaat de vacature weer open.

Een stevig fundament voor je carrière

DNB is een onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. In een dynamische, internationale context ontwikkel je je tot een breed inzetbare professional. Tijdens het 2 jarige programma werk je voor drie verschillende divisies en krijg je serieuze verantwoordelijkheden. Als trainee besteed je doorlopend tijd aan jouw ontwikkeling, onder andere door inhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Soms doe je dit individueel, maar vaak ook met je medetrainees. Met ons traineeship leg je dus een stevig fundament onder je verdere carrière.

Voor ambitieuze academici

Het DNB traineeship is bedoeld voor ambitieuze academici met een scherp analytisch vermogen. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd, leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met financieel-economische en maatschappelijke onderwerpen. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Programma DNB traineeship

Het tweejarig programma van het DNB traineeship staat volledig in het teken van jouw inhoudelijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over het programma over Programma DNB traineeship

Selectieprocedure DNB Traineeship

Aanmelden voor het traineeship kan door te solliciteren als trainee.

Bekijk de selectieprocedure over Selectieprocedure DNB Traineeship
Scroll naar boven