DNB traineeships

Werken aan oplossingen als trainee?

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus heeft DNB haar beleid rondom bijeenkomsten en daarmee ook de selectieprocedure voor het traineeship moeten aanpassen. De gezondheid van onze medewerkers en die van jullie staat voorop en daarom volgen wij strikt de richtlijnen vanuit het RIVM en onze overheid. 

Dit betekent concreet dat de geplande wervingsdata voor het traineeship voorlopig zijn uitgesteld. We zijn voornemens om dit door te laten wanneer alles weer op een veilige manier kan plaatsvinden. Wij vinden het uiteraard enorm jammer dat deze aanpassingen nodig zijn en zijn achter de schermen druk bezig met een passend aangepast programma. 

Via werkenbijDNB zullen we jou op de hoogte stellen wanneer je je weer kan inschrijven. Je kunt je ook onderaan deze pagina abonneren op onze nieuwsbrief, waarmee je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangt. 

Bij DNB heeft jouw werk impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens onze  traineeships krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische of datagedreven vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. 

DNB traineeship

In twee jaar tijd werk je voor 3 verschillende divisies. Bij elke divisie werk je acht maanden, steeds in een andere functie.

Traineeship over DNB traineeship

Data & Technology trainee programma

Als trainee binnen het Data & Technology trainee programma wissel je, gedurende twee jaar, drie keer van functie en afdeling.

Lees meer over Data & Technology trainee programma

Meet & Greet met DNB trainees op 8 april

Meld je aan

Meet & Greet met data en technology trainees op 22 april

Meld je aan
Scroll naar boven