Werken aan oplossingen als trainee

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus heeft DNB haar beleid rondom bijeenkomsten en daarmee ook de werving- en selectieprocedure voor het DNB traineeship en het Data & Technology trainee programma moeten aanpassen. De gezondheid van onze medewerkers en die van jullie staat voorop en daarom volgen wij strikt de richtlijnen vanuit (het RIVM en) onze overheid. Dit betekent vooralsnog dat de geplande selectiedagen voor beide traineeships in aangepaste vorm zullen plaatsvinden. Wij vinden dit uiteraard jammer, maar zijn er van overtuigd dat een goede wederzijdse kennismaking mogelijk blijft.

Data & Technology trainee programma De startdatum van het traineeship is 4 januari 2021. De inschrijvingen voor dit jaar zijn gesloten. 

DNB Traineeship De startdatum van het traineeship is 1 september 2020. De inschrijvingen voor dit jaar zijn gesloten. 

Heb je in tussentijd nog vragen hebben of ben je benieuwd naar de ervaringen van onze huidige trainees? Neem dan gerust contact op met de vermelde contactpersonen óf meld je aan voor een digitale kop koffie met onze trainees!

Impact op financiƫle stabiliteit en welvaart

Bij DNB heeft jouw werk impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens onze  traineeships krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische of datagedreven vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. 

DNB trainee worden?

Werken aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken.

Lees meer over DNB trainee worden?

Data & Tech trainee worden?

Werken in specialistische teams aan development, data science en security bij DNB.

Lees meer over Data & Tech trainee worden?
Scroll naar boven