De Delftse Bedrijvendagen

23 maart 09:00 uur - 18:00 uur TU Delft

De Delftse Bedrijvendagen

De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit een jaarlijks traject van vier evenementen. Elk van deze evenementen is ervoor bedoeld om studenten te helpen met het ontwikkelen van vaardigheden die essentieel zijn bij het zoeken naar een baan. Studenten leren solliciteren op de Sollicitatietrainingen, waarna ze in contact komen met alle bedrijven op de Oriëntatiedagen. Daaropvolgend krijgt de student de kans om informele, oriënterende gesprekken te voeren met recruiters van interessante bedrijven tijdens de Koffiegesprekken. Ten slotte is er de mogelijkheid om bij bedrijven langs te gaan tijdens de Inhousedagen. Het gehele traject kan leiden tot een baan, stage of afstudeeropdracht.

Wat doen wij?

DNB zal op 23 maart aanwezig zijn bij de Koffiegesprekken, een nieuw onderdeel van de Delftse Bedrijvendagen. De Koffiegesprekken zijn informele oriënterende één-op-één gesprekken van 20 minuten en vinden plaats in een koffiebar-achtige omgeving. De gesprekken kunnen volledig oriënterend van aard zijn, maar kunnen ook het begin zijn van een sollicitatieprocedure voor een baan, stage of afstudeeropdracht.

Voor wie?

DNB is op zoek naar studenten in alle jaarlagen van hun WO-studie (bachelor en master) in de richtingen economie, finance, rechten, econometrie, I(C)T, informatica, wiskunde, natuurkunde, internationale betrekkingen, politicologie, bestuurskunde of soortgelijke opleidingen. Bij alle studierichtingen is interesse in de financiële sector essentieel.

 

Ben jij student in een van bovengenoemde richtingen en heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Meld je dan aan voor de Delftse Bedrijvendagen! 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Delftse Bedrijvendagen: ddb.tudelft.nl/nl/aanmelden-studenten/

Meer informatie?

Robin Pape

campus recruiter

Scroll naar boven