Digital Meet & Greet met DNB trainees

28 april 13:00 uur - 16:00 uur Master Webex Financieel risicomanagement, Economie en beleid

Meet & Greets met DNB trainees

Denk je erover om te solliciteren voor het traineeprogramma bij De Nederlandsche Bank? Wil je meer over ons traineeprogramma te weten komen en ontdekken of dit bij jou past? Meld je aan voor een van onze digitale Meet & Greets met DNB trainees en stel al je vragen aan onze trainees!

Het DNB traineeship 2021

Bij DNB heeft jouw werk impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens ons traineeship krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. 

Voor wie

Het DNB traineeship is bedoeld voor ambitieuze academici met een scherp analytisch vermogen. We verwelkomen diverse studieachtergronden, zolang je maar affiniteit hebt met financieel-economische en maatschappelijke vraagstukken. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd, leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Aanmelden

Vanaf 1 maart 2021 is het mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement.

Robin Pape

recruiter

Rosanne Gossen

recruiter

Scroll naar boven