DIT is DNB

Coming up
Bachelor, Master, MBO, PhD
Amsterdam
IT en data

De Digitale Ambitie

Vrijwel iedere IT-professional binnen de financiële dienstverlening heeft direct of indirect te maken met het werk van DNB. Een mooie aanleiding om geïnteresseerden uit te nodigen voor een inkijkje in de divisie Data & Informatietechnologie (DIT) van DNB.

Afgelopen juni vond er een geslaagde editie van het DIT is DNB event plaats.  vertelde over de digitale ambitie van DNB. De keynote van Inge van Dijk ging over het digitaliseren van het betalingsverkeer, een proces dat de afgelopen jaren in sneltreinvaart verandert, en over de maatschappelijke en IT-uitdagingen die dit met zich meebrengt. Bij de rondetafelgesprekken bespraken de aanwezige professionals de uitdagingen en actuele thema’s in de sector.
 
Heb jij deze editie gemist en wil je er de volgende keer bij zijn? Meld je dan aan voor de update om er als eerste bij te zijn!

 

 

Meld je aan

Meld je aan voor de updates. Dan zorgen wij dat je als eerste op de hoogte bent van aankomende DIT is DNB events en andere mogelijkheden om binnen te kijken bij DNB.

Scroll naar boven