E-housedag SV Anatolia & CSA

10 maart 13:00 uur - 16:00 uur Bachelor, Master Webex Financieel risicomanagement, Economie en beleid, Juridisch, Onderzoek en statistiek

E-housedag SV Anatolia & CSA

In samenwerking met onze partners SV Anatolia en CSA organiseren wij een digitale inhousedag om hun leden een beter beeld te geven over het werken bij De Nederlandsche Bank.

Wat gaan we doen

Onze workshop op deze dag geeft je een unieke mogelijkheid om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2021. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen.

Voor wie

Deze dag is bedoeld voor de leden van de studieverenigingen SV Anatolia en CSA.

Aanmelden

Aanmelden voor deze E-housedag kan vanaf 8 februari via de website van de studieverenigingen CSA of SV Anatolia. Deze dag is bedoeld voor enkel hun leden.

Robin Pape

recruiter

Scroll naar boven