Governmental Economics Tour 2022

01 maart
09:00 uur - 13:00 uur
Amsterdam
Economie en beleid

Governmental Economics Tour 2022

Ben je geïnteresseerd in het oplossen van complexe en brede problemen met zowel politieke als economische aspecten? En heb je ambitie om in een internationale omgeving te werken? Meld je dan aan voor de Governmental Economics Tour!

De Governmental Economics Tour zal plaatsvinden op 1 tot 3 maart 2022, georganiseerd door de Financial Study association Amsterdam (FSA). 

Wat gaan we doen

De dag zal afgetrapt worden met een openingswoord. Vervolgens zal de workshop je een unieke mogelijkheid bieden om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2022. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen. Wij sluiten het bezoek van FSA af met speeddates met DNB medewerkers die werkzaam zijn in verschillende divisies.

Voor wie

DNB is op zoek naar studenten in de laatste fase van hun bachelor of master in de richtingen economie, finance of politicologie. Bij alle studierichtingen is interesse in de financiële sector essentieel.

Aanmelden

Ben jij student in een van bovengenoemde richtingen en heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Meld je dan aan voor de Governmental Economics Tour! De inschrijvingen zullenopen gezet worden via de website van FSA. De inschrijflink zal hier worden toegevoegd.

Meer informatie

Robin Pape

recruiter

Scroll naar boven