Online koffiemoment met een DNB trainee

23 maart 00:00 uur - 00:00 uur De Nederlandsche Bank Economie en beleid, Financieel risicomanagement, IT en data, Onderzoek en statistiek

Wil jij graag meer weten over het DNB traineeship, schrijf je dan in voor een online koffiemoment, van ongeveer 45 minuten, met één van onze huidige DNB trainees. Na inschrijving trachten wij je binnen binnen enkele dagen te contacten om zo snel mogelijk een afspraak te plannen.

 

Let op! Inschrijven hiervoor kan tot donderdag 30 april. Mocht het wegens technische redenen niet lukken om in te schrijven, stuur dan een mail (met c.v.) naar campusrecruitment@dnb.nl.

Het DNB traineeship 2020

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens ons traineeship krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant.

Voor ambitieuze academici

Het DNB traineeship is bedoeld voor ambitieuze academici met een scherp analytisch vermogen. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd, leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met financieel-economische en maatschappelijke onderwerpen. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Robin Pape

Campus recruiter

Scroll naar boven