Landelijke Econometristendag | LED 2021

04 februari 09:00 uur - 17:00 uur Online Financieel risicomanagement

Landelijke Econometristendag | LED 2021

De  Landelijke Econometristendag (LED) is het grootste jaarlijkse recruitment evenement voor econometrie, operationele research en actuariële wetenschap studenten in Nederland. Op deze dag krijgen meer dan 800 studenten de kans om zich te oriënteren op hun toekomstige carrière en kunnen ze in contact komen met potentiële toekomstige werkgevers.

Wat doen wij

Onze workshop op deze dag geeft je een unieke mogelijkheid om een goed beeld te krijgen hoe DNB opereert in de financiële sector en haar taken uitvoert. De workshop zal beginnen met een korte presentatie door een aantal van onze kwantitatieve ambassadeurs die werkzaam zijn in verschillende kwantitatieve divisies binnen DNB. Daarbij schetsen wij ook een beeld van de cultuur binnen DNB. Verder brengen wij je op de hoogte van de mogelijkheden bij DNB, zoals de starter- en stagevacatures en het DNB traineeship die start op 1 september 2021. Hierna zal je deelnemen in een uitdagende en interactieve case onder begeleiding van de DNB ambassadeurs. Tijdens de workshop is er ruimte om al je vragen te stellen.

Aanmelden

De LED is gericht op econometrie, operationele research en actuariële wetenschap studenten in hun derde jaar, of hoger. Alleen via de website van de LED kan er ingeschreven worden. Regestraties gaan open op 25 November 2020, om 20:00 uur precies via deze link: https://www.eventbrite.nl/o/landelijke-econometristendag-31615148667

Meer informatie

Robin Pape

recruiter

Scroll naar boven