Meet & Greet met Data & Technology trainees

22 april 15:30 uur - 18:00 uur De Nederlandsche Bank Economie en beleid, Financieel risicomanagement, IT en data, Onderzoek en statistiek

Meld je aan

Ben jij een ambitieuze student en ben je benieuwd naar wat DNB doet op het gebied van development, data en security? Kom dan kennis maken met de Data & Technology trainees bij DNB!

Voor wie?

We verwelkomen diverse studieachtergronden in bèta richting, zolang je maar affiniteit hebt met data en technology, en je deze wilt ontwikkelen in een financieel-economische en maatschappelijke context. Verder ben je in ieder geval voor 1 september 2020 in het bezit van een afgeronde bachelor (hbo of wo) of master. Of je bent net afgestudeerd met maximaal twee jaar werkervaring.

Het Data & Technology trainee programma 2020

Op 1 september 2020 start het Data & Technology trainee programma van DNB. Dit trainee programma biedt je de kans om gedurende twee jaar drie keer van functie en plek te wisselen. Hierdoor leer je alles over data, development en security binnen DNB en werk je aan verschillende innovaties binnen de financiële sector. Ook volg je, samen met je mede trainees, trainingen gericht op technische verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt intensief begeleid door je mentor en je krijgt alle handvatten aangereikt om jouw carrière in IT een vliegende start te geven.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 14 april 2020 aan met je cv. Op 16 april hoor je of je er bij bent!

* In verband met de Coronacrisis kan dit event helaas niet doorgaan. Wel is het nog steeds mogelijk je in te schrijven voor een ‘Online koffiemoment met een Data & Technology trainee’: /over-ons/evenementen/koffiegesprek-met-een-data-technology-trainee-26. Na inschrijving koppelen wij je aan één van de Data & Technology trainees om een gesprek (telefonisch of via Skype) te plannen, zodat je nog steeds al je vragen kunt stellen over het Data & Technology trainee programma.

Meer informatie?

Adriëtte Hummel

campus recruiter

Scroll naar boven