Meet & Greet met DNB trainees - 12 april 2023

12 april
14:00 uur - 16:00 uur
Bachelor, Master, PhD
Spaklerweg 4, Amsterdam
Financieel risicomanagement, Staf en ondersteuning, Niet-financieel risicomanagement, Economie en beleid, Juridisch, IT en data, Onderzoek en statistiek
Meld je aan

Meet & Greet met DNB trainees - 12 april 2023

Vanaf 30 maart tot en met 28 april 2023 is het mogelijk om te solliciteren op het DNB traineeship. Denk je erover om te solliciteren en/of wil je meer over ons traineeprogramma te weten komen en ontdekken of dit bij jou past? Meld je dan aan voor een van onze Meet & Greets met DNB trainees en stel al je vragen over (bijvoorbeeld) de selectieprocedure, de verschillende plaatsingen/opdrachten en de cultuur bij DNB.

Het DNB traineeship 2023

Bij DNB heeft jouw werk impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Tijdens ons traineeship krijg je de unieke kans om aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken die niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. Vanaf 30 maart 2023 tot en met 28 april 2023 is het mogelijk om te solliciteren op het traineeship. Het volgende DNB traineeship start op 1 september 2023. 

Voor wie?

Zit je nog in je bachelor of al in je master? Dit maakt niet uit, want de M&G's zijn bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het traineeship.

Het solliciteren op het DNB traineeship staat daarentegen alleen open voor ambitieuze academici, met een scherp analytisch vermogen. We verwelkomen diverse studieachtergronden, zolang je maar affiniteit hebt met financieel-economische en maatschappelijke vraagstukken. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd, leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 5 april. Op donderdag 6 april krijg je via de mail te horen of je uitgenodigd wordt. 
Bij een fysieke inhousedag zijn er helaas beperkte plekken, namelijk 25. Meerdere M&G's worden daarom georganiseerd op 29 maart en 5 april.

Meer informatie

Raya Soekarnsingh

campus recruiter

Naomi Okoto

campus recruiter

Scroll naar boven