Meet & Greet met onze Data & Tech trainees - 19 oktober 2023

19 oktober
13:00 uur - 15:00 uur
De Nederlandsche Bank
IT en data
Meld je aan

Het Data & Technology traineeship 2023

Van 10 oktober t/m 9 november is het mogelijk om te solliciteren op het Data & technology traineeship van 2023. Denk je erover om te solliciteren en wil je graag nog meer over ons D&T traineeship te weten komen? Meld je aan voor een van onze Meet & Greets met onze D&T trainees en stel al je vragen.

Werken aan development, data engineering, cloud engineering & security oplossingen?

Bij DNB heeft jouw werk impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Naast 600 ton goud in de kluis hebben we ook tientallen terabytes aan data: ons nieuwe goud. Goud dat zorgvuldig gedolven moet worden – en daar kom jij in beeld. In ons Data & Technology trainee programma ben je onderdeel van verschillende teams op het gebied van software development, data engineering en security. Op Agile wijze werk je samen met andere trainees en vakspecialisten aan verschillende innovaties en ontwikkel je jezelf in twee jaar tot een breed inzetbare professional bij DNB.

Voor ambitieuze bèta’s

Het Data & Technology traineeship is bedoeld voor ambitieuze bèta’s met een afgeronde bachelor (hbo of wo) of master. Je bent digitaal wendbaar, vindingrijk, resultaatgericht en neemt initiatief. Je wilt graag groeien en ziet het als onderdeel van je vak om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Je hebt duidelijke affiniteit met ICT en data en de ambitie om je technische skills zoals programmeren, het ontwikkelen van applicaties, het werken met grote hoeveelheden data en cyber security te ontwikkelen. We verwelkomen diverse studieachtergronden in bèta richting, zolang je maar affiniteit hebt met data en technology, en je deze wilt ontwikkelen in een financieel-economische en maatschappelijke context.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 14 oktober via bovenstaande aanmeld button. Hopelijk zien wij je dan! 

Robin Pape

recruiter

Scroll naar boven