DiverseDNB

Zichtbare en onzichtbare diversiteit

DiverseDNB is een netwerk voor alle DNB’ers die zich willen inzetten voor meer zichtbare en onzichtbare diversiteit. Het netwerk creëert en behoudt acceptatie, inclusiviteit en saamhorigheid binnen onze organisatie, zodat iedereen zichzelf kan zijn. DiverseDNB biedt een ontmoetingsplek, een platform en een community – niet alleen voor collega's met een andere culturele of etnische achtergrond, maar voor alle collega's die affiniteit hebben met het onderwerp en geïnteresseerd zijn in de missie.

Inclusieve werkcultuur

Het succes van een diverse organisatie vereist een inclusieve werkcultuur, waar verschillen niet alleen worden gezien en geaccepteerd, maar ook gewaardeerd. Dat vraagt ​​om een actieve rol van alle medewerkers. Alleen samen kunnen we DNB laten uitgroeien tot een organisatie die een afspiegeling is van de Nederlandse samenleving. Een organisatie waar iedereen wordt gehoord, en waar talent ontstaat en wordt benut in alle vormen.

In onderstaande video leggen we Diversiteit & Inclusie-dilemma's voor aan twee van onze medewerkers, die op persoonlijke titel hierop reageren.

Afspelen

Culturele en ethnische diversiteit

Activiteiten

Naast het bieden van een ontmoetingsplek, platform en community, organiseert DiverseDNB allerlei bijeenkomsten. Heb je een diversiteits- of inclusiegerelateerde vraag? Dan kun je ook altijd even langslopen tijdens een van de inloopspreekuren.

Diverse DNB wil toegankelijk zijn voor iedereen en actief meedenken met het beleid binnen de organisatie.

DiverseDNB verhalen

In je werkomgeving moet je kunnen zijn wie je bent.

DiverseDNB - Souhaila
Bekijk het verhaal
Scroll naar boven